Majsai Kert Növénytermesztő Kft. - Üvegház építése - KÉ-6114/2017

Majsai Kert Növénytermesztő Kft. - Üvegház építése - KÉ-6114/2017

1. Az elvégzendő munkák:

I. ütem: 17.820 m2 alapterületű üvegház építése, 2000 m3 puffer tartály, termálkút felújítás
II. ütem: 11.121 m2 alapterületű üvegház építése, 1475 m2 üvegházon belüli kiszolgáló épületrész építése, az ajánlatkérési dokumentáció részeként átadott kivitelei tervek valamint tervezői költségvetésben meghatározottak szerint.

 

2. Az ajánlatkészítés során figyelembe veendő költségek

A kivitelezés során ideiglenesen igényelt felvonulási területeket, bevédéseket a nyertes Ajánlattevő feladata lesz biztosítani, a dokumentáció kivitelezési munkák ütemezése fejezetében meghatározottak szerint. Az építés ideje alatt a nyertes Ajánlattevő felelőssége lesz, hogy az összes szükséges vizsgálatot és ellenőrző mérést az építményen saját költségére elvégeztesse, ahogyan az a vonatkozó műszaki előírásokban, szabályzatokban, szabványokban rögzítve van.

 

3. A kivitelezés megkezdése

A munkaterület átadását követően 5 napon belül azzal, hogy a nyertes ajánlattevő felelősség biztosításának e munka vonatkozásában hatályba kell lépnie.
A II. ütem megvalósítása támogatói döntés függvénye. A II. ütem: esetében a munkaterület átadása a szerződés ezen részének hatálybalépését követő 30 napon belül megtörténik.

 

4. Kivitelezési határidő

Az ajánlati vállalás szerint, az Ajánlatkérő részéről elvárt határidő a szerződés megkötésétől számított:
I. ütem min. 240nap, max. 300 nap

Az ajánlati vállalás szerint, az Ajánlatkérő részéről elvárt határidő a szerződés hatálybalépésétől számított:
II. ütem min. 210 nap, max. 240 nap.


A közbeszerzéshez kapcsolódó dokumentumok


A közbeszerzéshez kapcsolódó letölthető dokumentációk megtekinéséhez szükséges a weboldalon történő regisztráció, valamint bejelentkezés.

A bejelentkezéshez kérem kattintson ide!